Silky Label, een mooi duurzaam Nederlands kledingmerk

silky label logo
T-shirtje lange mouw met opdruk - Broekje smalle pijp

Silky Label hoort echt thuis bij de Good Mood Friends. Mijn liefde voor dit merk heb ik eerder in het artikel “Happy Kleding” benoemd.

Silky Label is opgericht door Bianca Kemper. Een power mama met een duidelijke visie voor ogen. Jarenlang heeft ze voor een foodmultinational gewerkt toen ze tijdens een wereldreis erachter kwam waar haar hart naar uitgaat; Zelf ondernemen en fashion.
Tijdens haar zwangerschap merkte ze dat het lastig was om kwalitatieve basics in mooie kleuren en zachte stoffen te vinden. Veel kleding verliest de pasvorm na een aantal wasrondes, kleuren vervagen en dat is zonde.
Tijdens haar tweede zwangerschap werd “Silky Label” geboren.
Een prachtig en liefdevol merk. Basic kledingstukken met een eigenwijs tintje. Kwalitatief, superzachte stoffen, biologisch katoen, vrij van kinderarbeid en met een unieke slanke pasvorm.

Pesto Green muts
Pesto Green muts

Eigen Ervaring

Mijn eigen ervaring met Silky Label is heel positief. Op een kinderbeurs zag ik Bianca staan met de kleding en meteen was ik verkocht. De stoffen voelden heerlijk zacht aan en de kleuren sprongen eruit. Ik was net een paar maanden bevallen en heb toen niet meteen een aankoop gedaan omdat ik eigenlijk niks nodig had. De kleding bleef wel door mijn hoofd spoken en ik ben Silky Label gaan volgen op Facebook. Daar deed ik mee met een winactie.. en ik won!

Een geweldig pakket met een jumpsuit, sokjes en mutsje. Abygail was net nadat ik had gewonnen jarig en toevallig had mijn moeder ook een outfit besteld bij Silky Label. Een overslag jurkje met legging. Het was Bianca opgevallen dat deze twee pakketjes op hetzelfde adres bezorgd moesten worden en hieruit volgde een leuke persoonlijke bezorging.

Abygail is blij met haar Maroc Blue jumpsuit. Dit is 1 van mijn favoriete kleuren.
Abygail is blij met haar Maroc Blue jumpsuit. Dit is 1 van mijn favoriete kleuren.

Duurzaam Silky Label

We zijn inmiddels bijna 6 maanden verder, veel wasbeurten, kruip & val partijen later en de kleding is nog steeds mooi. De kleuren spreken evenveel als in het begin en de stof is net zo zacht als toen het nieuw was.
De pasvorm vind ik ideaal. Het sluit goed aan en de maat past perfect bij Abygail. Het broekje met kniestukken is ook zo lief.

silky label
Hypnotizing Red overslag jurkje

Qua prijs vind ik het zelf een eerlijke goede prijs. De kleding gaat lang mee en de pasvorm blijft zoals die in het begin is. Ik vraag voor verjaardagen of feestdagen bijvoorbeeld items. Ook volg ik Silky Label op Facebook en hou ik de kortingsacties bij. Dit kan wel eens schelen en me net over de streep halen om iets te bestellen.
Mijn favoriete kleur is Maroc Blue. Deze staat mooi met Glacier Grey, wat weer goed combineert met Hypnotizing red. En de Pesto Green is toch ook erg mooi.

Wat is jouw favoriete kleur?

Op de site staan ook leuke setjes die als kraamcadeau gegeven kunnen worden.

Ik ben en blijf fan van dit fantastische merk. Een terechte Good Mood Mama Friend!

Silky Label 2021

Inmiddels heeft Bianca het stokje doorgegeven aan twee zussen Meike en Marieke. Ik ken hun verhaal (nog) niet. Maar ik zie wel dat de kleding hetzelfde duurzame aspect blijft behouden! Gelukkig blijft het voortbestaan en ik ben benieuwd hoe het merk zich gaat ontwikkelen.

silky label
Maroc Blue overslag jurkje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.