Hotel Maashof, genieten van luxe in Venlo!

hotel maashof

Hoe gaat het met jullie in deze coronaperiode? Ik moet zeggen dat ik het even echt pittig vond. Mijn huis is heerlijk en ik ben graag thuis. Maar de hele tijd met het gezin op elkaars lip in een ruimte wat wonen, werken, school, ontspanning en alles in één is, is wat mij betreft pittig. Ik kijk dan ook uit naar eens een andere omgeving, alleen of met mijn gezin. En Hotel Maashof zou een plek zijn waar ik graag even zou willen bijkomen.

Hotel Maashof

Hotel Maashof in Venlo is een prachtige locatie wat goed bereikbaar is vanaf de snelwegen A73 en A67. Kenmerkend aan dit hotel Venlo is dat je een prachtig uitzicht hebt vanaf de moderne hotelkamers over een viertal forellenvijvers. Ook is er veel groen en is de omgeving erg verzorgd. Geniet van alle luxe en comfort van thuis en de gastvrijheid van onze medewerkers.

  • Moderne hotelkamers
  • Sfeervolle, groene omgeving
  • Service met een menselijke maat
  • Eten en drinken, eerlijk en heerlijk

Arrangementen

De omgeving van Hotel Maashof is al iets waardoor ik direct zin krijg om te boeken. Maar er is meer waardoor ik het liefste direct zou willen boeken. De kamers zien er prachtig verzorgd uit. Maar er zijn ook toffe arrangementen. Ik zie bijvoorbeeld een optie tot romantisch arrangement… Iets wat je als ouders in deze lockdown periode eigenlijk goed zou kunnen gebruiken. Even samen eruit in luxe met alle aandacht voor elkaar.

Ook zie ik een toffe optie tot een E-chopper ritje door de omgeving! Hoe tof is dat? Ook in de winter lekker door de prachtige natuurrijke omgeving op avontuur. Om vervolgens lekker in Hotel Maashof weer te genieten van een warme douche en de aangename menukaart die er is. Of ga voor het culinaire arrangement wat er ook is en geniet van de smaken van Limburg!

Eropuit in Limburg!

Vroeger was ik echt een reislustig persoon. En nog voel ik die behoefte. Alleen is het met twee kinderen en de wereld zoals het nu is, niet echt fijn reizen voor mij. Aan de andere kant hebben we een prachtig land met heel veel toffe plekken. Dus ergens is het ook wel mooi dat we nu meer “gedwongen” worden om dichter bij huis te kijken. En zo ontdek je nog eens wat zoals het prachtige Hotel Maashof!

Dus heb je behoefte aan een andere fijne omgeving, heb je last van reiskriebels en wil je een weekendje weg Limburg? Neem dan zeker Hotel Maashof mee als prachtige optie. Kom bij in luxe, geniet van al het culinaire lekkers en geniet van de prachtige omgeving. Veel plezier alvast :).

hotel maashof

Deze blog is tot stand gekomen door een betaalde samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.