Weekendje weg in eigen land, een favoriet vakantiepark met kinderen!

hoofd

Yes, de lente knalt vol in mijn bol. Ik heb zin om te dansen tussen de bloemen, om te koken met lekkere seizoensgroentes en zin om uit huis te gaan. Na de coronaperiode thuis, heb ik nu heel veel behoefte om weer uit huis te genieten. Nederland is vele toffe vakantieparken rijk maar welke kies je nou? Ik heb een leuke tip! Een persoonlijke favoriet voor een weekendje weg in eigen land met kinderen.

Weekendje weg in eigen land

Je kinderen staan te stuiteren in huis en tegelijk hebben ze geen energie om in de ochtenden naar school te gaan. Dat is meestal een teken dat het tijd is voor vakantie. Gelukkig kunnen we weer de deur uit en is er veel toffe keuze voor een camping herfstvakantie, een huisje in de meivakantie, een uitje in de zomer of een aangenaam tijdelijk onderkomen in de winter. Ik heb zelf een persoonlijke favoriet voor een weekendje weg in eigen land met kinderen.

Die persoonlijke favoriet voor weekendje weg in eigen land met kinderen bevindt zich in Limburg. In deze prachtige streek krijg je echt een vakantiegevoel. Kleurrijke natuur, leuke activiteiten en lekkere lokale specialiteiten zijn hier volop aanwezig. Ik heb het over recreatiepark de Leistert! In Roggel ligt dit prachtige park met vele diverse mogelijkheden om te verblijven. En met genoeg te doen voor kinderen en volwassenen. En voor mij ook heel belangrijk, prachtig verzorgde huisjes en omgeving.

Verzorgd

Ik moet heel eerlijk toegeven dat voor een weekendje weg in eigen land met kinderen, ik niet meteen warm loop voor een vakantiepark. Vaak vind ik het druk, onverzorgd en stressvol. Maar er zijn uitzonderingen zoals de Leistert! Wat is dit een prachtig verzorgd recreatiepark. Er is veel natuur, veel mooie speeltuinen en ook belangrijk: de bedden voelen niet aan alsof heel Nederland hier al in heeft geslapen. Ik heb er een paar keer geslapen met een grote groep in een vakantieboerderij en het was elke keer zeer goed bevallen.

In de omgeving heb je plaatsen zoals Venlo, Roermond en Duitsland. Maar ook Toverland en Gaia ZOO zijn dichtbij. Op het park zelf is een overdekte plaza, zwembad, indoor speeljungle en diverse horeca mogelijkheden. Als je niet van het park af wilt, dan hoeft dit niet. Ook qua slaapplek kan je kiezen. Ga je voor een lodge, vakantieboerderij, moderne villa of voor de leukste kindercamping Nederland? Een weekendje weg in eigen land met kinderen is in dit park voor mij altijd een feestje geweest. En voor mijn kinderen ook.

Waar ga jij heen?

Wat ik ook zo fijn vind is dat dit recreatiepark lekker modern is. Ze hebben een app en goede wifi. Voor de kinderen hebben ze ook twee eigen toffe karakters: Pluck en Pien. Dat werkt gewoon onwijs goed en geeft net dat beetje extra aan je weekendje weg in eigen land met kinderen. De Leistert is één van onze favoriete vakantieparken en we gaan hier zeker nog eens heen!

Heb jij een favoriet vakantiepark? En ben je al eens op de Leistert geweest?

Weekendje weg in eigen land, een favoriet vakantiepark met kinderen!

Deze blog is middels een betaalde samenwerking tot stand gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.