Vakantiepark in de herfst, een leuke tip met kinderen!

Vakantiepark in de herfst

Nou die zomer knalt wel even eruit door de herfstige buien van nu. Het was echt een zomer van veel zon en warmte. Dit jaar begon het eigenlijk te kriebelen om eens te gaan vliegen voor vakantie. Mijn kinderen worden ouder, de lockdown is voorbij… maar toen kwam het gedoe bij Schiphol. Ellenlange wachtrijen, vechtende mensen en vluchten die gemist worden. Nee vakantie vieren wij dit jaar lekker in het eigen land. En na de zomer kunnen we alweer uitkijken naar de herfst! Een vakantiepark in de herfst is namelijk onwijs leuk.

Vakantiepark in de herfst

Vakantiepark in de herfst

Ondanks dat ik van de zon, en met name de lente hou, kan ik toch genieten van de woestheid die de herfst ons brengt. Het weer wordt guur, en binnen zijn is opeens weer normaler dan buiten. Als binnen fijn is, is dat ook heerlijk. Kaarsje aan, dekentje en een goed boek erbij. Maar als er iets is wat we geleerd hebben de afgelopen periode dan is dat wel dat ergens anders binnen zijn erg fijn kan zijn. Dus een vakantiepark in de herfst is ontzettend populair momenteel. En ik snap wel waarom.

Zeker als je naar recreatiepark de Leistert gaat in Roggel. Dat is voor ouders én kinderen echt een feestje. Wil je naar een vakantiepark in de herfst? Dan is dit een hele goede keuze. Er is een grote keuze in accommodaties. Van luxe villa tot je eigen tentje op de camping. Een echte fijne kindercamping Nederland wat mij betreft. Want het is verzorgd en er zijn zoveel gave dingen om te doen voor kinderen tussen de 4 – 12 jaar. Een greep uit hun aanbod:

  • Indoor speeljungle
  • Subtropisch zwembad
  • Overdekte plaza
  • Gratis animatieteam
  • Diverse horeca, voor elke smaak iets
  • Gaia Zoo & Toverland in de buurt
  • Andere toffe uitjes in de omgeving
  • Veel speeltuinen op het park

Binnen en buiten

Recreatiepark de Leistert heeft dus een geweldig aanbod voor binnen en buiten. Hoe je slaapt kies je zelf. Ga je voor een cabin? Of een bungalow, glamping kan ook. En zelfs met een eigen tent/camper kan je privé sanitair boeken. Echt voor elke smaak is er wel iets wat je kan kiezen! En het leuke is, je boekt niet alleen een camping hoor. Nee het is ook meteen een camping met zwembad. Want je mag gewoon gebruik maken van het heerlijk warme en overdekte subtropische zwembad tijdens guur herfstweer.

En krijgen we opeens een Indian summer, oftewel een warme nazomer. Dan is er ook een fijn buitenzwembad. Dat vind ik zo tof aan dit vakantiepark in de herfst. Je kan je én lekker binnen warm nestelen, in een overdekt zwembad dompelen of je op de overdekte plaza vermaken. Maar tegelijk is er buiten ook zoveel te doen. Welk weer de herfst ons ook brengt, hier zijn diverse mogelijkheden voor een fijne vakantie in de herfst! En voor mij is en blijft dit park één van de meest mooie en verzorgde parken.

kamperen

Deze blog is tot stand gekomen middels een betaalde samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.