Koekjesdeeg eten, een heerlijke verwennerij dankzij Let’s dough it!

koekjesdeeg eten let's dough it

Ben jij opgegroeid met het eten van koekjesdeeg? Ik niet per se, maar toch weet ik die enkele keer dat het voorkwam. Mijn moeder zelf is geen bakliefhebber, wat prima is hoor. Maar als het dan eens voorkwam dat er bij een vriendin koekjes werden gebakken dan had het deeg een magische aantrekking. In die tijd dachten we nog niet aan de “gevaren” van rauw ei in het deeg. Tegenwoordig ben ik zelf mama, bak ik best wel eens en krijgt koekjesdeeg eten een nieuwe smaakvolle herinnering!

koekjesdeeg eten let's dough it

Koekjesdeeg eten

Zacht smeuïg deeg voordat het harde koekjes worden. Het heeft iets wat je troost, waar je happy van wordt. Het is happy food! Ik heb een tijdje als volwassene in Amerika gewoond en daar is koekjesdeeg onderdeel van de cultuur. Mijn echte warme herinneringen aan koekjesdeeg eten zijn grotendeels daar gevormd dan ook. Plus het feit dat er dus mensen zijn die daar koekjesdeeg maken in diverse smaken om het alleen maar rauw te eten. Niet als doel om te bakken.

Maar dan zijn we nu anno 2021 in een wereld waarin we meer weten. En waarin ik inmiddels weet dat het eten van rauw ei niet “goed” is. En laat dat nou net vaak een onderdeel zijn van koekjesdeeg.. Maar er is een manier tot veilig koekjesdeeg eten. Een manier die simpel, veilig en onwijs lekker is. Nieuwsgierig? Laat mij jou het geheim van Let’s dough it delen.

chocolate chip

Let’s dough it!

Had je een recept verwacht om koekjesdeeg te eten? Ja dat snap ik wel, maar je snapt denk ik na mijn uitleg wel waarom ik niet zelf een recept hiervan hoef te maken. Want wat als er koekjesdeeg bestaat wat 100% veilig is om te eten? Wat buiten de koelkast bewaard kan worden? Maar ook er in, en dan is het veel langer goed. Het kan ook nog eens ingevroren worden zodat je een goede voorraad kan aanleggen.

Koekjesdeeg wat zo ontzettend lekker en veilig is om rauw te eten. In vele lekkere smaken die gewoon perfect kloppen in smaakbalans. Met vegan opties. En als je zin hebt in knapperig, je er ook nog eens koekjes van kan bakken? Knapperige koekjes of meer chewy koekjes? Het is aan jou en al het bovenstaande kan dankzij Let’s dough it! Ook veilig koekjesdeeg eten dus. Waarom zelf maken als iemand anders het veel lekkerder kan. Je mag best andermans kwaliteiten waarderen en er van genieten, en dat is precies wat ik doe.

koekjesdeeg eten let's dough it

Er is meer

Let’s dough it is een smaakvol kindje van Sylke Kempe en Roy. In hun keuken maken ze de meest lekkere én veilige koekjesdeeg. Ze maken het zo dat koekjesdeeg eten een feestje is die je alleen maar hoeft te bestellen. Maar ze bieden meer lekkers aan. Wat dacht je van de meer dan lekkere pasta’s en snacks? Of een speciale thema box wat past bij het seizoen zoals Sinterklaas? Ook dat hebben ze!

Ik heb een aantal heerlijke producten mogen testen. Koekjesdeeg eten hebben we nog nooit zo serieus genomen in huis. We kunnen niks dan enthousiast zijn over Let’s dough it. Wat onwijs lekker is dit. Wat hebben we getest?

  • De Nutzly pasta: Witte Chocolade Hazelnoot
  • Fudge bar: Raspberry Cheesecake Pepernoten
  • Koekjesdeeg: Chocolate Chip Melk
  • Koekjesdeeg: Toppe’Dough Banoffee
  • Vegan: Cinnamon Cake Beslag
  • Koekjesdeeg: Velvet Bueno

Koekjesdeeg eten een feestje!

Wow wat een feestje was dit. De Nutzly pasta hebben we lekker met sesamsoepstengels gegeten als feestsnackje. En de fudge bar was perfect in de avond bij een mok dampende thee. Maar door de pepernoten in de fudge hebben we het ook lekker als Sinterklaas snoepgoed gegeten. En de koekjesdegen.. wow wat een smaken! Ik kies nooit voor iets met banaan maar deze banoffee smaak is de lekkerste smaak ooit met banaan. Echt! Maar is zoveel meer in hun collectie, welke is jouw favoriet?

Het assortiment wisselt en je kan zelf een formaat kiezen. Heb je nou ook moeite met kiezen? Ik mag een kortingscode delen zodat je lekker wat smaken kan uittesten en een leuke korting krijgt. Laat je me weten welke smaken je hebt gekozen? Vergeet ook niet eens bij de pasta’s en snacks te kijken. En geniet van koekjesdeeg eten! Ook een perfecte tip als toetje tijdens de feestdagen. de bakjes worden allemaal leuk opgemaakt met iets lekkers bovenop. Een feestje op tafel wat mij betreft.

Kortingscode: goodmoodmama10

koekjesdeeg eten letś dough it

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Dit heeft niet mijn eerlijke mening beïnvloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.