3 tips voor de mooiste kinderkleding, een blog met inspiratie

3 tips voor de mooiste kinderkleding

Zo fijn dat de winkels weer wat meer open kunnen. Alhoewel ik heel graag online bestel, is het soms gewoon fijn om even een winkel te kunnen binnenstappen. Online kinderkleding bestellen heeft als groot voordeel voor mij dat we lekker rustig thuis kunnen passen in onze eigen omgeving. Ik vind goede retourvoorwaarden en snelle levering dan ook belangrijk. Aan de andere kant ben ik ook altijd een beetje in tweestrijd met duurzame keuzes en nieuwe kleding kopen voor een leuke prijs. In deze inspiratieblog geef ik 3 tips voor de mooiste kinderkleding!

3 tips voor de mooiste kinderkleding

Tip 1

Ik begin meteen met duurzaam. Want sinds ik me hier meer in ben gaan verdiepen is het goed dat er steeds meer duurzame opties komen. Er zijn prachtige merken, ook van eigen bodem zoals Silky Label, die van begin tot einde transparant zijn over hun productieproces. En daarbij ook nog eens mooie kleding leveren. Ook hebben steeds meer grote merken en bekende winkels duurzame productlijnen. Zara, H&M, Zeeman enzovoort hebben steeds meer oog voor duurzaamheid wat heel fijn is. Maar de ultieme duurzame tip, mijn eerste tip van 3 tips voor de mooiste kinderkleding, is toch echt Marktplaats.

Ga eens struinen en er goed voor zitten. Zeker voor hele kleine maatjes is Marktplaats ideaal. Kinderen kruipen en lopen nog amper en groeien zo uit hun kleding. De kleding die in kleine maten wordt aangeboden is vaak prima nog. En ga je er zelf ook zuinig mee om dan kan je makkelijk weer te koop aanbieden. Ook voor grotere maten heb ik leuke koopjes weten te scoren. Soms kan je wel eens een miskoop hebben, maar deze tip in 3 tips voor de mooiste kinderkleding mag wat mij betreft echt niet missen.

Tip 2

De tweede tip in 3 tips voor de mooiste kinderkleding, is het oppimpen van je eigen kleding! Wil je graag opvallen, of net even iets anders dan kan je prima kleding zelf wat leuker maken. Zo ben ik hier thuis gek op pins en buttons. Deze leuke items prik ik in de lente en zomer op een spijkerjasje. Een jasje wat geeneens heel duur is en redelijk “saai” is, tover je zo om in een tof uniek item! Maar denk ook aan kniestukken of opstrijkplaatjes. Tegenwoordig zijn er heel veel toffe items hiervan te krijgen. Koop een broek, of gebruik een broek die al wat afgedragen is en pimp deze op.

Deze tweede tip in 3 tips voor de mooiste kinderkleding, is niet alleen een budget tip maar kan zeker ook heel goed duurzaam zijn. Ben je uitgekeken op een jasje of zit er net een klein gaatje in een kniestuk? Pimp en/of lap het op met leuke pins, buttons of opstrijkplaatjes.

pins

Tip 3

Maar soms wil je gewoon wat nieuws. Hier thuis heb ik een evenwicht in bovenstaande tips. En zeker voor mijn oudste dochter van 7 wil ik graag ook nieuwe en frisse items. Op school gaat kleding steeds meer een rol spelen en ik wil dat ze zich fijn voelt. Zoals gezegd koop ik graag online. Lekker gewoon thuis passen zonder haast en druk van een rij. Kleren die ik al heb pak ik makkelijk erbij om mee te passen. Ideaal hoor. Er zijn diverse online aanbieders maar met deze derde tip in 3 tips voor de mooiste kinderkleding wil ik een keer iets anders delen. De leukste kinderkleertjes koop je namelijk bij jayno.nl! Had je hier al eens van gehoord? Voor mij is het een vrij nieuwe naam maar de voorwaarden en het aanbod is tof.

Er is een mooi aanbod van merken en de sale is ook altijd het uitpluizen waard. De levering is vlot en de retourprocedure is ook duidelijk omschreven op de website. Dus shop lekker vanuit je bank en ga voor het gemak van thuis leveren en passen!

3 tips voor de mooiste kinderkleding

3 tips voor de mooiste kinderkleding

Met mijn 3 tips voor de mooiste kinderkleding hoop ik dat ik je een beetje inspiratie heb kunnen geven. Van duurzaam tot budget. Van uniek tot duurder merk. Het is jouw keuze, maar dat er een keuze is en wat die zijn is altijd goed om te weten! Hoe shop jij graag kinderkleding?

Sommige linkjes in deze blog zijn affiliate linkjes. Als jij hier op klikt en dan tot aankoop overgaat, ontvang ik een kleine commissie. Dit is verder niet van invloed op jouw prijs of shopervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.