Mamadag, een moederdag om van te genieten met tips

mamadag

Moederdag is een dag wat helemaal in het teken staat van alle moeders. Uiteraard zou daar geen speciale mamadag voor moeten zijn. Maar we blijven mensen en soms hebben we het nodig om even ergens bij stil te staan. Ook vind ik het niet fout om iets positiefs te vieren. Het is bijzonder om mama te mogen zijn want dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

mamadag

Ontbijtje mamadag

De dag houdt niet voor mij in om dure cadeaus te krijgen of gekke dingen te moeten doen. Wel vind ik dat er een ontbijtje bij hoort waar mama een keer niet hoeft na te denken over het eten en heerlijk mag genieten van een maaltijd gemaakt door de kleine met hulp van papa. Om vervolgens gezellig met z’n allen ervan te genieten!

moederdag ontbijt

Ook hoort er een klein cadeautje bij vanuit het kind. Iets wat ze zelf maken, waar ze trost op zijn en graag aan de mama willen geven. Nou is mijn oudste dochter zich hier niet zo bewust van nog. Maar ze heeft voor het eerst mogen verven en dat vond ze geweldig.

cadeau abby moederdag

Verrassing

Als verrassing waren er toch 2 mooie cadeautjes. Had niet gehoeven maar het zijn wel dingen waar ik heel blij mee ben. Een mooi bakje van olijfhout waar ik eerder al een blog over schreef.

Vanochtend lag er bij het ontbijt ook een mooie envelop met daarin een kaart en gegevens van mijn kip! Ik heb een eigen adoptie kip gekregen. Heel leuk concept. Je betaalt voor een adoptie kip en krijgt daarvoor verse eitjes terug. Met het geld wordt gezorgd dat kippen een beter leven krijgen. Zo staat op de site dat ze bijvoorbeeld bomen planten. Kippen houden helemaal niet van open vlaktes maar juist van gebieden met schaduw. Verder zorgen ze ervoor dat de kippen goede voeding krijgen en lekker de ruimte hebben om te scharrelen.

adopteer een kip

Het was een fijne mamadag vandaag. Heerlijk samen zijn en genieten van elkaar. Ook stil staan bij hoe blij ik ben met mijn eigen mama en de moeder van mijn man. En uiteraard hebben ze allebei ook een mooi cadeautje gekregen. Gewoon omdat het leuk is om ze blij te maken.

All you need is love!

Handige linkjes

Ik heb een hele uitgebreide cadeaublog geschreven voor Mamascrapelle. Met allemaal moederdagcadeaus en knutseltips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.