Gastbloggers gezocht, een digitaal thuis met plek voor jouw verhaal

gastbloggers

Good Mood Mama draait geheel op mijn eigen kracht en passie. De beginjaren draaiden goed en al snel kwamen leuke samenwerkingen. Daarna even een stop en nu weer op volle toeren. De recepten blijven altijd een groot onderdeel. Net zoals mijn mama dingen. Daarnaast de vele interesses die ik heb en je hebt een goed beeld van mijn wereld. Maar nu ben ik opzoek naar gastbloggers! Naar jouw verhaal dus.

Good Mood Friends Welkom Gastbloggers gezocht

Het bloggen en schrijven van verhalen en momenten vind ik steeds leuker. Waar ik eerst dingen niet kon verwoorden, zoveel beter lukt mij dit nu. Ik ben nog steeds geen schrijver maar heb wel mijn weg gevonden in het overbrengen van mijn boodschap. Afgelopen periode ben ik leuke samenwerkingen aangegaan in de vorm van gastblogs. Deels omdat het veilig aanvoelde; mijn persoonlijke verhaal ergens anders vertellen. Aan de andere kant daagt het uit tot bepaalde onderwerpen en ontstaat er iets wat ik alleen niet zo kunnen laten gebeuren. Samen sta je altijd sterker.

Nu wil ik anderen een soortgelijke kans bieden en ben ik opzoek naar mooie verhalen van gastloggers. Groot of klein, ervaren of nieuw. Het maakt niet uit. Je hoeft geen mama te zijn. Zolang het maar uit jouw hart komt. Ik geef alle vrijheid of help en ondersteun je graag in het vertellen van jouw verhaal. Recepten zijn ook welkom of een DIY.

Let Me Know

Stuur me een bericht of email en samen komen we er wel uit. Ook bij twijfel gewoon even contact opnemen. De drempel zou geen struikelblok moeten zijn maar een opstapje naar de digitale thuis van Good Mood Mama.

Gastbloggers gezocht

Inmiddels opstaan er mooie dingen en krijg ik bijzondere verhalen die gedeeld mogen worden hier. Lees je mee?

Op Instagram ben ik het meest actief en via die weg mag je ook altijd een berichtje sturen.

Lees ook eens

En nog meer diverse interessante onderwerpen komen aan bod!

Sommige linkjes in deze blog kunnen affiliate linkjes zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.